• Technische Tekening YG zij uitloop
  • Technische Tekening AG onder uitloop
  • Beschrijving

YG-230

Technische Tekening 230mm

YG-300

Technische Tekening 300mm

YG-400

Technische Tekening 400mm

AG-230

Technische Tekening 230mm

AG-300

Technische Tekening 300mm

AG-400

Technische Tekening 400mm

Licht industriële belasting.
Klasse L15/A15 tot 1500kg. Licht verkeer bijv voetgangers en fietsers, geen palletwagens of vorkheftrucks.
De lamellen van de roosters worden zowel van boven als van onderen gelast zodat kantelen van de lamellen wordt uitgesloten.


ANDERE TYPES ROOSTERS
Standaard worden maasroosters gebruikt. Maar gewenst kan elk van de roostertypes die gedetailleerd zijn weergegeven in het hoofdstuk “RVS gootroosters” gebruikt worden.


Mogelijkheden en opties 

KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De afvoergoten worden standaard vervaardigd uit RVS materialen van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

LENGTE UITLOOP
De lengte van de standaard uitlopen wordt vermeld in de Technische tekening. Indien vereist kan de lengte van de uitloop worden verlengd tot de gewenste maat.

EXTRA AANSLUITINGEN
Om de mogelijkheid te scheppen dat het fonteintje of sommige apparaten, die niet veel vuilwater produceren, in de omgeving direct aan de afvoergoot verbonden kunnen worden, kunnen er extra zij aansluitingen gemaakt worden.

PRODUCTIE ZONDER SIFON
Alle afvoergoten worden standaard met sifon geproduceerd. Maar in situaties dat men vanwege de omstandigheden van de ondergrond of om een andere reden de beker sifon niet wenst toe te passen, kunnen afvoerkanalen zonder sifon geproduceerd worden.

UITLOPEN AAN EEN ANDERE ZIJDE
De standaard uitloopzijden worden in de Technische tekening vermeld. Maar desgewenst kan de uitloop aan een andere zijde dan die op de technische tekeningen is aangegeven worden aangebracht.

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING
Om nog makkelijker te kunnen monteren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden toegepast.

Wilt u meer informatie en advies?

Tel.nr.:   +31(0) 299 671237

E-mail:  info@rvs-afvoergoten.nl