• Technische Tekening PDAG-C onder uitloop
  • Beschrijving

RVS-Afvoerput-PDAG-C-diep

Technische Tekening Diep

RVS-Afvoerput-PDAG-C-ondiep

Technische Tekening Ondiep

Zwaar industrieel belastbaar.
Horizontale uitloop.

Fabriekshallen, werkplaatsen, productieruimtes, vleesverwerking, visverwerking, bakkerijen en brouwerijen.

Klasse B125 Zwaar belastbaar tot 12500kg.
Klasse C250 Zwaar belastbaar tot 25000kg.
Klasse D400 Zwaar belastbaar tot 40000kg.
Klasse E600 Zwaar belastbaar tot 60000kg.

De lamellen van de roosters worden zowel van boven als van onderen gelast zodat kantelen van de lamellen wordt uitgesloten.


ANDERE TYPES ROOSTERS
Standaard worden maasroosters gebruikt. Maar gewenst kan elk van de roostertypes die gedetailleerd zijn weergegeven in het hoofdstuk “RVS gootroosters” gebruikt worden.


Mogelijkheden en opties 

KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De afvoergoten worden standaard vervaardigd uit roestvrij staal van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

LENGTE EN DIAMETER UITLOOP
De lengte en diameter van de standaard uitlopen worden vermeld in de CAD tekening. Op verzoek kan dit aangepast worden naar de gewenste lengte en diameter.

EXTRA UITLOPEN
Indien er sprake is van slechts één afvoerleiding naar het riool bestaat de mogelijkheid om meerdere uitlopen te creëren aan de afvoerput. Hierdoor kan bijvoorbeeld de afvoer van een wasbak aangesloten worden op de afvoerput.

PRODUCTIE ZONDER STANKSLOT
Alle afvoergoten worden standaard met een stankslot geproduceerd. Maar in situaties waarbij de inbouwhoogte dat niet toelaat of men geen stankslot wenst toe te passen, kan de afvoer zonder stankslot geproduceerd worden.

UITLOPEN AAN EEN ANDERE ZIJDE
De standaard uitloopzijden worden in de technische tekening vermeld. Maar desgewenst kan de uitloop aan een andere zijde dan die op de technische tekeningen is aangegeven worden aangebracht.

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING
Om nog makkelijker te kunnen monteren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een RVS vulprofiel worden toegepast.

Wilt u meer informatie en advies?

Tel.nr.:   +31(0) 299 671237

E-mail:  info@rvs-afvoergoten.nl