RVS afwateringstechniek begint bij RVS Afvoergoten BV

RVS Afvoergoten BV levert hoogwaardig maatwerk in RVS afwateringstechnieken van ons merk Fenicrom®.Onze RVS producten worden in eigen fabriek vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiëne eisen. Al onze producten worden ondergedompeld in een speciaal bad en onder hoge druk met koud water gereinigd. Hierdoor wordt het staal van alle verontreiniging en residuen ontdaan en ontstaat er een sterke uniforme chroom-oxide laag. Met als resultaat een schoon en tegen corrosie beschermd kwaliteitsproduct. Wij voeren een compleet programma voor alle afwateringstechnieken.

Het Fenicrom® programma omvat o.a.

  • RVS afvoergoten
  • RVS modulaire vloergoten
  • RVS afvoerputten
  • RVS modulaire sleufgoten
  • RVS vet afscheiders
  • RVS vloerputten
  • RVS roosters
  • RVS stootplinten
  • RVS aanrijdbeveiliging

Voor specifieke wensen is maatwerk mogelijk. Wij adviseren u graag voor een goede toepassing van afwatering binnen elk project en zijn u bij alle ontwikkelingsfases van uw industriële afwateringssystemen, van ontwerp tot plaatsing graag van dienst. Voor de plaatsing van goten, wandbescherming en aanrijdbeveiliging zetten wij ons gespecialiseerde installatie team in.

Onze onderneming onderscheidt zich door :

· Specialisatie in afwateringssystemen en aanrijdbeveiliging uit RVS 304L en 316L

· Hoogstaande kwaliteit

· Breed standaard assortiment

· Project en maatwerk 

· Creativiteit en deskundigheid bij het ontwikkelen van nieuwe producten

· Snelle levering

· Uitstekende service

. Montage en plaatsing door ons eigen team

Toepasbaarheid:

RVS afvoergoten BV produceert en levert hoogwaardige RVS producten van het merk Fenicrom® voor toepassingen in de voedings- en genotmiddelen industrie, brouwerijen, zwembaden, catering, horeca, hotellerie, industriële keukens.Tevens voor toepassingen in de utiliteitsbouw, chemische en farmaceutische industrie. Fenicrom® levert maatwerk uit eigen fabriek, standaard maten zijn op voorraad zodat levertijd kort is.

Goed behandelde RVS producten zijn gemakkelijk te reinigen, staan borg voor hygiëne en gaan het ontstaan van bacteriën tegen. 

Fenicrom® producten zijn volledig vervaardigd uit 18/8Cr/Ni (kwaliteit: AISI 304 of 316). Alle producten variëren van licht tot zwaar industrieel gebruik. Standaard voorzien van hulpmiddelen ten behoeve van eenvoudige montage en afstellen.

Onze producten worden vervaardigd volgens normen en richtlijnen van:

DIN en ISO:9001-2015, DIN en ISO:14001-2015, NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 en NEN-EN 1825

Tevens zijn onze producten Halal gecertificeerd.

Levering:

Wij leveren onze RVS producten wereldwijd. Vraag vrijblijvend advies en een offerte, via +31 (0)299-671237 of info@fenicrom.nl

Klik hier voor het maken van een afspraak.